Workshops en congressen voor vertalers

Teamwork

Teamwork bestaat uit mijzelf en mijn compagnon Tony Parr. Sinds 1993 organiseren wij workshops en congressen voor vertalers, tolken en revisoren. De bijeenkomsten zijn gericht op deskundigheidsbevordering en verdieping van de vertaal- en ondernemersvaardigheden van vertalers, tolken, vertaaldocenten, en medewerkers, directeuren en afdelingshoofden van vertaalbureaus en vertaalafdelingen. De bijeenkomsten worden vaak georganiseerd in samenwerking met partners uit zowel de vertaalwereld als daarbuiten.

De thema’s van de bijeenkomsten sluiten aan op de wensen in het veld en actuele ontwikkelingen in de markt. Ze variëren van juridische, financieel-economische en technische thema’s zoals ‘familierecht’, ‘jaarverslaggeving’ en ‘techniek voor vertalers’ tot revisie, interpunctie, marketing van de eigen diensten en ondernemerschap. Een overzicht van de Teamworkbijeenkomsten die binnenkort plaatsvinden, vindt u aan de rechterkant van deze pagina.

Op 24 mei 2013 heeft Teamwork het 20-jarig bestaan gevierd met een groot jubileumcongres in Amersfoort: Nationaal Vertaalcongres 2013. In november 2018 vieren we ons 25-jarig jublieum met een tweedaags evenement in Villa Vennendal in Nunspeet.