Misschien is het u opgevallen dat ik de laatste tijd geen nieuwe taalartikelen op deze website heb gezet. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik in 2013 – samen met mijn vrouw Corejanne –  ben gestart met een taalblog: Taalpraat.nl. Mijn taalstukken en -stukjes vindt u voortaan dus op die website.

Wat kunt u verwachten? Taalpraat is een taalblog met actuele onderwerpen uit onze woon-, werk- en leefomgeving. De onderwerpen variëren van nieuwe woorden en opvallende uitspraken tot creatieve constructies en verrassende verdraaiingen. Alles wat opvalt thuis, onderweg of in de media.

Snuffelt u eens rustig rond op Taalpraat, zodat u een beeld krijgt van de onderwerpen die wij aansnijden en hoe we die onder de aandacht willen brengen.

Wij zouden het fijn vinden als u een abonnement op Taalpraat zou willen nemen. Dat is helemaal gratis. U hoeft alleen uw naam en e-mailadres in te voeren (bij ‘updates per mail’). En als u er genoeg van hebt, kunt u zich ook weer heel eenvoudig afmelden.

Hebt u zelf taalonderwerpen die u met anderen wilt delen? Neem dan via Taalpraat.nl contact op met ons.